8 viikon MBSR-ohjelma

mindfulness-menetelmä tutuksi ja osaksi arkeasi

Oletko valmis syventämään omaa meditaatioharjoitustasi? Haluatko kokea mindfulnessin hyödyt arjessasi? Kahdeksan viikon mittaisella mindfulnesskurssilla opit kaikki MBSR-menetelmän (Mindfulness Based Stress Reduction) sisällään pitävät harjoitukset. Sydämellisesti tervetuloa!

Kahdeksan viikon mittainen kurssi etenee viikko viikolta syventäen harjoitustasi ja saat käytännönläheisiä tehtäviä, joiden avulla voit luoda mindfulnessista hyvää tekevän rutiinin osaksi arkeasi. Sitoudu harjoittamaan mindfulness-kykyäsi kahdeksan viikon ajan ja huomaat varmasti menetelmän hyödyt arjessasi.


liity odotuslistalle

Liittymällä odotuslistalle saat ensimmäisenä tiedon, kun ohjaan 8 viikon MBSR-ohjelman seuraavan kerran. Odotuslistalle liittyminen ei sido sinua mihinkään.


Olet lämpimästi tervetullut!

Mikaelan OHJAUKSESTA sanottua:

"Mikaelalla on todella rauhallinen ääni ja hänen ohjaukset ovat aina ihanan kiireettömiä ja rauhoittavia."

-ANNA, ESPOO

"Kiitos ihanasta kehomeditaatiosta. Nukuin tosi hyvin yöllä meditaation jälkeen."

-RAILI, HELSINKI

MAKSA MITÄ PYSTYT


Hyvinvointi ei saa olla rahasta kiinni. Siksi tarjoan jokaiselle valmennukselleni ja kurssilleni yhden paikan sinulle, jolle osallistuminen tekisi hyvää, mutta ehkä taloudellinen tilanteesi ei juuri nyt sitä mahdollista. Täältä löydät lomakkeen, jolla voit hakea mukaan toivomallesi valmennukselle tai kurssille ja maksaa siitä mitä pystyt.

Joko seuraat minua Instagramissa?