Mindfulness-miniretriitti

nuuksiossa la-su 9.-10.7.2022 (Maks. ryhmäkoko 10 hlö)

Kaipaatko työkaluja stressinhallintaan ja oman hyvinvointisi tueksi? Vai haluatko ottaa omaa aikaa ja etäisyyttä arkeen ihan muuten vain?

HINTA 280 € sis. majoituksen ja ruokailut


Tervetuloa mukaan ainutlaatuiselle Mindfulness-miniretriitilleni Nuuksion kansallispuistoon! Retriittipaikkana toimii viihtyisä yksityinen eräkämppä lammen rannalla ja tietenkin alkukesän vehreyttä henkivä metsä. Retriitin aikana tutustut mindfulnessin perusteisiin ja pääset kokemaan omakohtaisesti sen hyötyjä ja vaikutuksia elämääsi ja hyvinvointiisi. Viikonlopun aikana vahvistat luontosuhdettasi ja tutustut hyvinvointiasi lisääviin hengitysharjoituksiin ja herättelet kehoasi lempeällä liikkeellä omassa tahdissasi. Lauantai-iltana sinulla on sauna- ja uintimahdollisuus.


Retriitilleni osallistuminen ei edellytä ennakkotietoja tai kokemusta mindfulnessista tai meditoinnista – tule sellaisena kuin olet ja ota mukaan ripaus uteliaisuutta! Viikonloppu on myös upea mahdollisuus syventää harjoitustasi, jos meditointi on jo sinulle tuttua, mutta ehkä hyvät aikeet meinaavat jäädä arkikiireiden jalkoihin.


Retriittimaksu sisältää majoituksen, kasvispainoitteiset sekä kehoa että mieltä ravitsevat ateriat ja välipalat, saunaillan sekä tietenkin ohjatut meditaatiot ja harjoitukset kahtena päivänä. Retriitille mahtuu mukaan max. 10 henkilöä – paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.


Retriitti alkaa lauantaina 9.7.2022 klo 12 ja päättyy sunnuntaina 10.7.2022 klo 17.


Kuuletko sydämesi kutsun? Olet lämpimästi tervetullut.

Tunnelmia viime vuoden retriitistä

"Kehosi on viisas. Se kuulee mielesi sanoittamat tarinat."

—Mikaela Metelinen

RETRIITISTÄNI SANOTTUA:

"Retriitillä oli ihanan rauhoittavaa ja erilaiset mindfulness-harjoitukset saivat ajatukset rauhoittumaan arjen ja työn asioista. Suosittelen retriittiä niille, jotka kaipaavat keinoja rauhoittaa arjen hektisiä ja stressaavia hetkiä." 

- LAURA, HELSINKI

"Miniretriitti tarjosi kaivatun hetken kiireisestä arjesta irrottautumiseen. Mikaelan ohjaus oli asiantuntevaa, inspiroivaa ja retriitin osallistujat yksilöllisesti huomioivaa. Opitut menetelmät ja pienet vinkit oli helppo jalkauttaa omaan arkeen ja retriitin vaikutukset kestivät paljon viikonloppua pidemmälle"

- HEIDI, ESPOO

maksa mitä pystyt


Hyvinvointi ei saa olla rahasta kiinni. Siksi tarjoan jokaiselle valmennukselleni ja kurssilleni yhden paikan sinulle, jolle osallistuminen tekisi hyvää, mutta ehkä taloudellinen tilanteesi ei juuri nyt sitä mahdollista. Täältä löydät lomakkeen, jolla voit hakea mukaan toivomallesi valmennukselle tai kurssille ja maksaa siitä mitä pystyt.

Joko seuraat minua Instagramissa?