Syksyn Yin Workshopit

LAUTTASAAREN KATTOJEN YLLÄ <3

Ota hetki itsellesi ja tule mukaan hengähtämään ja rentouttamaan kehoa ja mieltä kanssani. Avaan uuden ullakkostudioni ovet sinulle tänä syksynä kolmen 100-minuuttisen Yin Workshopin merkeissä. Nähdään matolla syyssateiden ropistessa kattoon ja ikkunaan ja ruskan väriloiston hehkuessa ja meren kimmeltäessä horisontissa. Tervetuloa! <3

Osoite: Klaarantie 9, ylin kerros, summeri: Mikaela Metelinen

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ

Syksyn 2023 Yin Workshopit

Yoga Yinful Yin Workshop lantion kireyksille 11.9.2023

11.9.2023 Yoga Yinful®

Klo 18:30-20:10 LANTION KIREYKSILLE. Tässä 100 minuutin Yin Workshopissa keskitymme lantion alueen avaamiseen. Istumatyö, stressi ja huolet tuppaavat varsinkin meillä naisilla pakkautumaan lantion alueelle erilaisiksi kireyksiksi. Tästä workshopista lähdet pois kepein lantein ja mielin taskussasi muutama hyvää tekevä asento, joilla voit jatkaa harjoitustasi myös kotona. (Psst. myös ePassi ja Smartum käyvät maksutapoina)

Hinta 30 €.

VARAA NYT >>

Yoga Yinful Yin Workshop Yinjoogaa ja akupainantaa 2.10.2023

2.10.2023 Yoga Yinful®

Klo 18:30-20:10 YINJOOGAA JA AKUPAINANTAA. Lokakuun 100-minuuttisessa Yin Workshopissa lempeät ja välillä myös ehkä sinua hieman haastavat yinjoogan asennot saattelevat sinua matolla. Workshopissa käydään läpi myös akupainantaa omatoimisesti. (Psst. myös ePassi ja Smartum käyvät maksutapoina)

Hinta 30 €.

VARAA NYT >>

Yoga Yinful Yin Workshop Yinjoogaa sydänkeskukselle 6.11.2023

6.11.2023 Yoga Yinful®

Klo 18:30-20:10 YINJOOGAA SYDÄNKESKUKSELLE. Marraskuun 100-minuuttisessa Yin Workshopissa keskitymme sydäntä ja rintarankaa avaaviin liikkeisiin sekä hengitykseen. Myös sinä ansaitset lepoa ja omaa aikaa. Näin kuulet paremmin sydämesi äänen. Rintarankaa avaavat liikkeet tekevät myös ihmeitä tietokonetyön ja puhelimen kumartamille hartioille. (Psst. myös ePassi ja Smartum käyvät maksutapoina)

Hinta 30 €.

VARAA NYT >>

3 x kortti Yoga Yinful®

SITOUDU SYKSYKSI JA JOOGAA EDULLISEMMIN. Tervetuloa lempeälle kolmen kerran Yoga Yinful® -matkalle ullakkostudiolleni Lauttasaaren sydämeen! Maksimiryhmäkoko on 8 hlö. Tapaamme syys-marraskuussa kolme kertaa 3x kortin hinta 78 € (Erikseen ostettuna yht. 90 €).

Psst. myös ePassi ja Smartum käyvät maksutapoina.

VARAA NYT >>

"Mikaelan ohjaus on asiantuntevaa, inspiroivaa ja osallistujat yksilöllisesti huomioivaa."

—Heidi, Espoo

Syksyn Yin Workshopit edullisemmin kolmen kerran kortilla

Ostaessasi kolmen kerran kortin joogaat kanssani edullisemmin. Tervetuloa lempeälle kolmen kerran Yoga Yinful® -matkalle ullakkostudiolleni Lauttasaaren sydämeen! Maksimiryhmäkoko on 8 hlö. Tapaamme syys-marraskuussa kolme kertaa 3x kortin hinta 78 € (Erikseen ostettuna yht. 90 €).

  • Ma 11.9.2023 Yin joogaa lantion kireyksille 100 min
  • Ma 2.10.2023 Yin joogaa ja akupainelua 100 min
  • Ma 6.11.2023 Yin joogaa sydänkeskukselle 100 min

(Psst. Myös ePassi ja Smartum käyvät maksutapoina!)

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ >>

Mikaelan esittely

Tasapainoinen, hyvinvoiva arki ja palautuminen tietotyön ja ruuhkavuosien tiimellyksessä ovat minun sydänjuttuni.

Olen omalla matkallani kohdannut uupumuksen ja menetyksiä, jotka pakottivat minut aikanaan kohtaamaan haasteeni ja etsimään työkalut, joiden avulla elämä ei kulu suorittamiseen ja puurtamiseen jatkuvilla ylikierroksilla. Missioni on saada sinutkin voimaan paremmin. Kaikki alkaa kehon ja mielen yhteydestä.


Olen koulutukseltani Yoga Yinful® -ohjaaja, erikoistunut siis palauttavaan ja eheyttävään yinjoogaan, joka yhdistelee lempeiden yinjooga-asanoiden lisäksi myös myös mindfulness- ja meditaatioharjoitteiden terapeuttista ja parantavaa voimaa. Teen parhaillaan syventäviä yinjoogaopettajan opintoja erikoistuen yinjoogan taustalla vaikuttavaan filosofiaan sekä yinjooga-asentojen syvempään ymmärrykseen ja niiden varioimiseen traumasensitiivisesti. Olen myös sertifioitu mindfulnessohjaaja CFM®. Minulla on vankka kokemus tietoisuustaitojen ohjaamisesta sekä ryhmille että yksilöille.


Jatkuvasti ylikierroksilla käyvä keho ja mieli ei hevillä palaudu, jos aikaa palautumiselle on vain viikonloppuisin ja lomalla, jos silloinkaan. Haluan tarjota sinulle suoritusvapaita hetkiä ja tilaa itsesi kuulemiselle. Tule hengähtämään kanssani matolle Lauttasaaren kattojen ylle!"Mikaelan ohjauksessa oli hyvä ja turvallinen olla ensi hetkestä alkaen."

—Hanna 45 v.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä yinjooga on?

Yinjoogan harjoitukset koostuvat hyvin hitaista, staattisista ja rauhallisista asennoista, joissa viipyillään useita minuutteja kerrallaan. Mindful Yin- ja Yoga Yinful® -tunnillani pääset nauttimaan lempeästä liikkeestä oman kehosi ehdoilla. Myös meditaatiolla ja rentoutustekniikoilla on aivan erityinen osa harjoituksessa. Opit hyväksyvää, tietoista tapaa tutustua oman kehosi tuntemuksiin, erilaisiin kipupisteisiin sekä lukkoihin ja tukoksiin. Tunnit soveltuvat lähes kaikille taitotasosta riippumatta.

Mitä mindfulness on?

Mindfulness on mielen taito olla hyväksyvästi ja tietoisesti läsnä kuluvassa hetkessä. Tätä taitoa voi harjoittaa ja siinä voi kehittyä. MBSR on puolestaan lyhenne sanoista Mindfulness-Based Stress Reduction. MBSR-ohjelma on professori Jon Kabat-Zinnin kehittämä ja laajasti tutkittu ja turvallinen mindfulnessmenetelmä, jonka vaikutukset perustuvat neurotieteeseen.

Jäikö jokin asia mietityttämään? Soittele tai laita viestiä. Minulla alkaa myös 8 viikon mindfulnessin perusteet -kurssi lokakuussa. Lisäksi järjestän tilauksesta yksityistunteja. Myös Yin Workshopit ovat pieniä ja intiimejä, jotta sinä saisit nauttia ullakkoni tilasta ja tunnelmasta ja keskittyä vain itseesi. Otan workshopeihin mukaan max. 8 henkilöä.

Seuraatko jo minua instagramissa?