Mindfulnessin perusteet – 8 viikon intensiivikurssi

mindfulness-menetelmä tutuksi ja osaksi arkeasi

Haluatko oppia mindfulnessin perusteet tehokkaasti ja vaikuttavasti? Oletko valmis syventämään omaa meditaatioharjoitustasi? Haluatko kokea mindfulnessin hyödyt arjessasi? Kahdeksan viikon mittaisella mindfulnesskurssilla opit kaikki MBSR-menetelmän (Mindfulness Based Stress Reduction) sisällään pitävät harjoitukset ja kuulet tieteestä ja tutkimuksesta menetelmän takana. Sydämellisesti tervetuloa!

Kahdeksan viikon mittainen kurssi etenee viikko viikolta syventäen harjoitustasi. Saat joka viikko käytännönläheisiä tehtäviä ja harjoituksia, joiden avulla voit luoda mindfulnessista hyvää tekevän rutiinin osaksi arkeasi.


Harjoitukset solahtavat helposti osaksi arkeasi. Jos et pääse osallistumaan jokaisen viikon ohjattuun live-tapaamiseen, saat siitä tallenteen sähköpostitse. Helppokäyttöinen verkkokurssialusta jää käyttöösi vuodeksi kurssin jälkeen. Voit siis käydä kurssia rauhassa omaan tahtiisi.


Ajattelitko, että mindfulness on pelkästään silmät kiinni istumista paikallaan? Näin ei suinkaan ole. Liike on tärkeässä roolissa osana harjoituksia. Lempeä liike auttaa huomion tuomisessa kuluvaan hetkeen ja ajastuksista takaisin kehoon. Keho-mieli -yhteys vahvistuu lempeän liikkeen avulla. Opit huomaamaan nopeammin kehosi tarpeita ja siten huolehtimaan itsestäsi paremmin.


Sitoudu harjoittamaan mindfulness-kykyäsi kahdeksan viikon ajan ja huomaat varmasti tietoisen läsnäolot hyödyt arjessasi tavoilla, joita et ehkä ole osannut odottaakaan.


mindfulnessin perusteet-kurssi sisältää

  • Itsearvioinnin, jonka avulla näet konkreettisesti mistä lähdit liikkeelle ja missä olet 8 viikon jälkeen.
  • 8 ohjattua viikkotapaamista tiistaisin klo 18:00-20:00 etänä Zoomissa ja kuudelle (6) nopeimmalle lähitapaamisena studiollani Lauttasaaren kattojen yllä. Viikkotapaamisten päivämäärät ovat ti 6.2., ti 13.2., ti 20.2., ti 27.2., ti 5.3., ti 12.3., ti 19.3. ja ti 26.3.
  • Hiljaisuuden päivän lauantaina 10.2. klo 10:00-16:00 ullakkotilassani Lauttasaaren kattojen yllä ja lähiluonnossa kurssilaiselle edullisempaan hintaan 85 € (norm. hinta 145 €).
  • Sähköpostiisi lähetettävän inspiroivan orientaatiokirjeen jokaisena kurssiviikkona.
  • Verkkokurssialustan harjoittamisesi tueksi, josta löydät kaikki harjoitukset, kiinnostavaa luettavaa sekä tukea harjoittamiseesi (Kurssialusta jää käyttöösi vuodeksi myös kurssin jälkeen – voit siis käydä kurssia rauhassa myös omaan tahtiisi)
  • Tasokkaat meditaatioäänitteet kotiharjoittelun tueksi
  • Koulutetun ja sertifioidun mindfulnessohjaajan tuen kurssin aikana.


Ilmoittaudu heti ja säästä 30 €! Early Bird-hinta 225 € on voimassa 31.12.2023 saakka.

1.1.2024 alkaen hinta on 255 €. Hinnat sis. alv 24 %.

Mikaelan OHJAUKSESTA sanottua:

"Mikaelalla on todella rauhallinen ääni ja hänen ohjaukset ovat aina ihanan kiireettömiä ja rauhoittavia."

-ANNA, ESPOO

"Kiitos ihanasta kehomeditaatiosta. Nukuin tosi hyvin yöllä meditaation jälkeen."

-RAILI, HELSINKI

MAKSA MITÄ PYSTYT


Hyvinvointi ei saa olla rahasta kiinni. Siksi tarjoan jokaiselle valmennukselleni ja kurssilleni yhden paikan sinulle, jolle osallistuminen tulisi tarpeeseen, mutta ehkä taloudellinen tilanteesi ei juuri nyt sitä mahdollista. Täältä löydät lomakkeen, jolla voit hakea mukaan toivomallesi valmennukselle tai kurssille ja maksaa siitä mitä pystyt.

Joko seuraat minua Instagramissa?