Mindful Yin -tunnit

marraskuusta alkaen Kulttuurikeskus Sähinässä Lauttasaaressa

Ota hetki itsellesi ja tule mukaan hengähtämään mindfulness-meditaation ja lempeän yinjoogan parissa. 60 minuuttinen Mindful Yin -tunti järjestetään joka toinen torstai 10.11. alkaen Lauttasaaressa Kulttuurikeskus Sähinän viihtyisässä peilisalissa, Heikkiläntie 10. Tunnin aikana ohjaan sinut lempeän yinjoogan syleilyyn. Ohjaan sinua mindfulnessin periaattein kannustaen sinua keskittymään havainnoimaan itseäsi ja harjoittamaan läsnäolemisen taitoa. Tämä on suoritusvapaa tila <3.

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ

Syksyn 2022 Mindful Yin -tunnit

10.11.2022 Mindful Yin

IRTIPÄÄSTÄMISELLE. Marraskuun tuulissa ja tuiverruksessa keräämme voimamme ja harjoittelemme irti päästämistä kaikesta siitä mikä ei enää palvele meitä. Irti päästämisen kautta vapautuu tilaa uudelle. Uusille mahdollisuuksille ja oivalluksille. Tilaa myös suloiselle olemiselle.

Hinta 19 €.

VARAA NYT >>

24.11.2022 Mindful Yin

SISÄISEN VOIMAN LÖYTÄMISELLE. Tervetuloa yinjoogan parissa tutkimusmatkalle sisäisen voimasi luokse. Lempeät ja välillä myös ehkä sinua haastavat yinjoogan asennot saattelevat sinua matkallasi. Mitä oivalluksia syntyy? Tule mukaan ja ota selvää!

Hinta 19 €.

VARAA NYT >>

8.12.2022 Mindful Yin

RAKAS MINÄ. Mitä paras ystäväsi sanoisi sinulle? Miltä se tuntuisi? Suorituskeskeisessä maailmassa, kiireen ja tavoitteiden ristitulessa saatamme välillä asettaa omat tarpeemme viimeiseksi. Kukaan meistä ei kuitenkaan voi kaataa tyhjästä astiasta. Myös sinä ansaitset lepoa ja omaa aikaa.

Hinta 19 €.

VARAA NYT >>

22.12.2022 Mindful Yin

LASKEUDUMME JOULUUN. Näin saavumme jouluun.. pienin, lempein askelin. Unohda kiire ja suorittaminen edes hetkeksi ja tunne suloinen joulun taika. Jouluviikon lempeä yin saattelee kehosi ja mielesi suloiseen joulurauhaan.

Hinta 19 €.

VARAA NYT >>

"Mikaelan ohjaus on asiantuntevaa, inspiroivaa ja osallistujat yksilöllisesti huomioivaa."

—Heidi, Espoo

Mindful Yin – edullisemmin kolmen kerran kortilla

Ostaessasi kolmen kerran kortin joogaat kanssani edullisemmin ja saat lahjaksi kehomeditaatioäänitteeni. Tervetuloa lempeälle kolmen kerran Mindful Yin -matkalle Kulttuurikeskus Sähinään Lauttasaaressa! Tapaamme marras-joulukuussa kolme kertaa, joka toinen torstai klo 18-19 Kulttuurikeskus Sähinässä. 3x kortin hinta 50 €.

  • To 24.11.2022 Mindful Yin – Sisäisen voiman löytämiselle
  • To 8.12.2022 Mindful Yin – Rakas minä
  • To 22.12.2022 Mindful Yin – Laskeudumme jouluun

VARAA NYT, SAAT MEDITAATIOÄÄNITTEEN MAKSUN YHTEYDESSÄ >>


Mikaelan esittely

Tasapainoinen, hyvinvoiva arki ja palautuminen tietotyön ja ruuhkavuosien tiimellyksessä ovat minun sydänjuttuni.

Olen omalla matkallani kohdannut uupumuksen ja menetyksiä, jotka pakottivat minut kohtaamaan haasteeni ja etsimään työkalut, joiden avulla elämä ei kulu suorittamiseen ja puurtamiseen vaan elämään isolla E-kirjaimella. Missioni on saada myös sinut voimaan paremmin ja auttaa sinua löytämään oma elämänilosi ja sisäinen viisautesi. Kaikki alkaa kehon ja mielen yhteydestä.


Olen joogakoulutukseltani Yoga Yinful® -ohjaaja, erikoistunut siis palauttavaan ja eheyttävään yinjoogaan, joka yhdistelee lempeiden yinjooga-asanoiden lisäksi myös myös mindfulness- ja meditaatioharjoitteiden terapeuttista ja parantavaa voimaa. Olen myös valmistunut mindfulnessohjaajaksi CFM® kaksivuotisesta koulutuksesta. Minulla on vankka kokemus ja pätevyys ohjata mindfulnessia sekä ryhmille että yksilöille.


Jatkuvasti ylikierroksilla käyvä keho ja mieli ei hevillä palaudu, jos aikaa palautumiselle on vain viikonloppuisin ja lomalla, jos silloinkaan. Haluan tarjota sinulle suoritusvapaita hetkiä ja tilaa itsesi kuulemiselle."Mikaelan ohjauksessa oli hyvä ja turvallinen olla ensi hetkestä alkaen."

—Nainen, 45 v.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä yinjooga on?

Yinjoogan harjoitukset koostuvat hyvin hitaista, staattisista ja rauhallisista asennoista, joissa viipyillään useita minuutteja kerrallaan. Mindful Yin -tunnillani pääset nauttimaan myös lempeästä, hengitystä seuraavasta liikkeestä. Myös meditaatiolla ja rentoutustekniikoilla on aivan erityinen osa harjoituksessa. Opit hyväksyvää, tietoista tapaa tutustua oman kehosi tuntemuksiin, erilaisiin kipupisteisiin sekä lukkoihin ja tukoksiin.

Mitä mindfulness on?

Mindfulness on mielen taito olla hyväksyvästi ja tietoisesti läsnä kuluvassa hetkessä. Tätä taitoa voi harjoittaa ja siinä voi kehittyä. MBSR on puolestaan lyhenne sanoista Mindfulness-Based Stress Reduction. MBSR-ohjelma on professori Jon Kabat-Zinnin kehittämä ja laajasti tutkittu ja turvallinen mindfulnessmenetelmä, jonka vaikutukset perustuvat neurotieteeseen.

Seuraatko jo minua instagramissa?