AUTAN SINUA LÖYTÄMÄÄN LUOVAN PUOLESI

Intohimoni on luovuus hyvinvoinnin ja paremman (työ)elämän mahdollistajana.

Sparraan, opetan ja oivallutan yksilöitä ja organisaatioita – seuraavaksi sinua tai tiimiäsi?

Luovuuden synty

Jokainen meistä on luova omalla tavallaan. Yhteistyöllä syntyy kollektiivista luovuutta, kun erilaiset persoonat, tiedot ja taidot törmäytetään turvallisessa ympäristössä. Väitän, että onnistumisen riemu syntyy siitä, että saamme hyödyntää vahvuuksiamme ja toteuttaa itseämme luovasti sekä työssä että vapaa-ajalla. Luovuuden avulla on mahdollista saavuttaa ja ylittää meille asetettuja odotuksia ja tavoitteita. Kiire ja ristiriitaisuus ovat luovuudelle myrkkyä. Kun työ ja elämä – myös työelämä – muovataan luovuutta mahdollistavaksi, syntyy sivutuotteena hyvä ja tasapainoinen arki. Missioni on oivalluttaa tiimejä ja yksilöitä havainnoimaan, miten luovuutta on mahdollista lisätä sekä yksilötasolla että työyhteisöissä.

"Tietoista läsnäoloa harjoittamalla opimme huolehtimaan itsestämme myös vaikeina aikoina."

—Jon Kabat-Zinn

Tasapainon säilyttäminen on aktiivista tekemistä

JATKUVASTI YLIKIERROKSILLA KÄYVÄ MIELI EI PALAUDU JA NÄIN SAATAMME PALAA LOPPUUN. MITEN SEN VOI ESTÄÄ?

Ylikierroksilla käyvä ihminen ei hevillä palaudu, jos aikaa palautumiselle on vain viikonloppuisin ja kesälomalla, jos silloinkaan. Kiirejaksot, ilot ja surut, muutokset ja yllättävät tilanteet ovat kuitenkin osa normaalia arkea ja elämää. Niitä ei tarvitse pelätä eikä väistellä. Oleellista on se tapa, jolla suhtaudumme näihin muuttujiin ja mitä keinoja meillä on käytössä, jotta osaamme hakeutua takaisin tasapainoon.


LUOMME KIIREEN TUNNUN JA KAAOKSEN USEIN ITSE MIELEMME SISÄLLÄ.

Samalla moni asia yhteiskunnassamme ruokkii ja lisää kiireen ja kaaoksen tuntua entisestään. Sosiaalinen media, tietotyö ja jatkuvasti päivittyvä uutisvirta uhkakuvineen pitävät meitä alati valppaina ja kiinnittyneinä medialaitteisiimme. Väitän tietäväni tästä jotakin, sillä olen toiminut vaativissa tehtävissä sosiaalisen median ja markkinoinnin parissa yli vuosikymmenen ajan. Löysin mindfulnessin ja meditaation hyödyt arjen hektisyyden vastapainoksi vuonna 2014. Vähitellen oman harjoitukseni syventyessä heräsi kiinnostus ja kipinä myös ohjaamista kohtaan: olen hyvinvointialan koulutukseltani sertifioitu mindfulnessohjaaja CFM® sekä rentoutus- ja yinjoogaohjaaja. Ohjaan sinua kohti tasapainoa syvärentouttavien kehollisten ja meditatiivisten harjoitusten kautta.

Löydät minut myös Instagramista