AUTAN SINUA LÖYTÄMÄÄN LUOVAN PUOLESI

Intohimoni on luovuus hyvinvoinnin ja paremman työn ja elämän mahdollistajana.

Sparraan, opetan ja oivallutan yksilöitä ja organisaatioita – seuraavaksi sinua tai tiimiäsi?

Markkinoinnin uudistaja ja työelämän luovuuden fasilitaattori

Mikaela Metelinen - Markkinoinnin uudistaja ja työelämän luovuuden fasilitaattori

Olen kansainvälisen ja monialaisen liike-elämän taustan omaava markkinoinnin uudistaja ja työelämän luovuuden fasilitaattori, jolla on monipuolinen kokemus kansainvälisestä liike-elämästä. Erityisosaamiseni kattaa innovaatiot, matkailualan ja elämystalouden, ihmislähtöisen lähestymistavan digitaalisuuteen sekä tulevaisuuden vuorovaikutus- ja työelämätaidot.


Brändi- ja digitaalisen markkinoinnin strategiat

Konsultoin ja tuotan kestäviä ja innovatiivisia brändi- ja digitaalisen markkinoinnin strategioita B2B- ja palvelualan yrityksille. Asiakkainani on myös puhujia, vaikuttajia sekä vastuullisia lifestyle-brändejä. Ymmärrän liiketoiminnan tarpeet monialaisesti ja autan sinua saavuttamaan tavoitteesi.


Ihmiskeskeinen lähestymistapa

Fasilitoin organisaatioiden muutos- ja kehityskohteita ihmiset edellä. Taustani ja osaamiseni mahdollistavat pitkäjänteisen ja ihmiskeskeisen lähestymistavan asiakkaideni projekteihin niin digitaalisissa ympäristöissä kuin lähityöskentelyssä. Rakkaudesta lajiin – Kun valitset työskennellä kanssani, saat koko monipuolisen osaamiseni tinkimättä käyttöösi. Usein enemmän, mitä edes osasit odottaa.

Valokuvaus

Rakastan kuvata erityisesti tapahtumia sekä sykähdyttäviä brändi- ja tuotekuvia. Kanssani onnistuvat myös sisällöntuotannolliset kuvaukset esimerkiksi sosiaalista mediaa, verkkosivuja tai kampanjaa varten sekä tunnelmalliset tapahtumakuvat. 

Jokainen valokuva kertoo tarinan. Visualisoin tarinasi sydänlähtöisesti ja kiireettömästi.

Luovuuden synty

Jokainen meistä on luova omalla tavallaan. Yhteistyöllä syntyy kollektiivista luovuutta, kun erilaiset persoonat, tiedot ja taidot törmäytetään turvallisessa ympäristössä. Väitän, että onnistumisen riemu syntyy siitä, että saamme hyödyntää vahvuuksiamme ja toteuttaa itseämme luovasti sekä työssä että vapaa-ajalla. Luovuuden avulla on mahdollista saavuttaa ja ylittää meille asetettuja odotuksia ja tavoitteita. Kiire ja ristiriitaisuus ovat luovuudelle myrkkyä. Kun työ ja elämä – myös työelämä – muovataan luovuutta mahdollistavaksi, syntyy sivutuotteena hyvä ja tasapainoinen arki. Missioni on oivalluttaa tiimejä ja yksilöitä havainnoimaan, miten luovuutta on mahdollista lisätä sekä yksilötasolla että työyhteisöissä. Yhteistyö kanssani sisältää aina läsnäolon ja kiireettömyyden elementtejä, olipa kyseessä sitten kuvauskeikka, markkinoinnin projekti, luovuustyöpaja tai jotain muuta.

Löydät minut myös Instagramista