Henkilöstön virkistyspäivä suunnitteilla? Maistuisiko hyvinvointitauko ideointipäivän keskelle? Haluatteko tarjota henkilöstölle työkaluja palautumisen ja tasapainoisen arjen tueksi?

Ohjaan mindfulnesstaukoja, meditaatioita, rentoutustunteja sekä yinjoogaa yrityksille ja yhteisöille. Voit tilata minut paikan päälle toimistollenne tai tiimipäivään. Kauttani onnistuvat myös virkistys- ja rentoutushetken viihtyisissä lokaatioissa Uudenmaan alueella. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Kehoa elvyttävää yinjoogaa tietotyöläiselle

sopii myös aloittelijoille

Yinjoogan harjoitukset koostuvat hyvin hitaista ja rauhallisista asennoista, joissa viipyillään useita minuutteja kerrallaan. Tunnilla huomioidaan erityisesti lihasryhmät ja kehonkohdat, joiden kanssa tieto- ja istumatyötä tekevät eniten kipuilevat. Tunnin jälkeen kehon kireydet ovat helpottaneet ja mielessä vallitsee rauha. Kesto 60 - 90 minuuttia. Kaikki joogaan tarvittavat välineet sisältyvät.

Pyydä tarjous

Rentouttava Mindful Yin -joogahetki

VIRKISTYSPÄIVIEN SUOSITUIN

Syvärentouttava Mindful Yin -joogatunti tuo keitaan arjen keskelle. Ohjaus sisältää lempeää liikettä sekä kehoa ja mieltä rauhoittavan hengitysharjoituksen. Kesto 60-90 minuuttia. Kaikki joogaan tarvittavat välineet sisältyvät.

Rentouden tilaa ylläpitämään ja syventämään osallistujat saavat joogatunnin jälkeen sähköpostitse lähetettävän laadukkaan kehomeditaatioäänitteen.

Pyydä tarjous

Mindfulness työssä -ryhmäohjaus

Perusteet haltuun

Tietoisuustaitoja ja mindfulnesskykyä on mahdollista kehittää ja niistä on tutkittua hyötyä sekä työyhteisön vuorovaikutukselle että yksilön hyvinvoinnille ja jaksamiselle. 120 minuutin ryhmäohjaus alkaa oivalluttavalla ja osallistavalla tieto-osuudella, jonka jälkeen teemme yhdessä käytännönläheisiä harjoituksia, joiden avulla mindfulnessista on helppo rakentaa hyvää tekevä rutiini osaksi työarkea.

Pyydä tarjous

jotakin muuta mielessä?

Räätälöidään yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopiva kokonaisuus.

Löydät minut myös Instagramista