Henkilöstön virkistyspäivä suunnitteilla? Maistuisiko hyvinvointitauko ideointipäivän keskelle? Haluatteko tarjota henkilöstölle työkaluja palautumisen ja tasapainoisen arjen tueksi?

Ohjaan mindfulnesstaukoja, meditaatioita, rentoutustunteja sekä yinjoogaa yrityksille ja yhteisöille. Voit tilata minut paikan päälle toimistollenne tai tiimipäivään. Kauttani onnistuvat myös virkistys- ja rentoutushetken viihtyisissä lokaatioissa Uudenmaan alueella. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Kehoa elvyttävää yinjoogaa tietotyöläiselle

sopii myös aloittelijoille

Yinjoogan harjoitukset koostuvat hyvin hitaista ja rauhallisista asennoista, joissa viipyillään useita minuutteja kerrallaan. Tunnilla huomioidaan erityisesti lihasryhmät ja kehonkohdat, joiden kanssa tieto- ja istumatyötä tekevät eniten kipuilevat. Tunnin jälkeen kehon kireydet ovat helpottaneet ja mielessä vallitsee rauha. Kesto 60 - 90 minuuttia. Kaikki joogaan tarvittavat välineet sisältyvät.

Pyydä tarjous

Rentouttava Mindful Yin -joogahetki

VIRKISTYSPÄIVIEN SUOSITUIN

Syvärentouttava Mindful Yin -joogatunti tuo keitaan arjen keskelle. Ohjaus sisältää lempeää liikettä sekä kehoa ja mieltä rauhoittavan hengitysharjoituksen. Kesto 60-90 minuuttia. Kaikki joogaan tarvittavat välineet sisältyvät.

Rentouden tilaa ylläpitämään ja syventämään osallistujat saavat joogatunnin jälkeen sähköpostitse lähetettävän laadukkaan kehomeditaatioäänitteen.

Pyydä tarjous

Mindfulness työssä -ryhmäohjaus

Perusteet haltuun

Tietoisuustaitoja ja mindfulnesskykyä on mahdollista kehittää ja niistä on tutkittua hyötyä sekä työyhteisön vuorovaikutukselle että yksilön hyvinvoinnille ja jaksamiselle. 120 minuutin ryhmäohjaus alkaa oivalluttavalla ja osallistavalla tieto-osuudella, jonka jälkeen teemme yhdessä käytännönläheisiä harjoituksia, joiden avulla mindfulnessista on helppo rakentaa hyvää tekevä rutiini osaksi työarkea.

Pyydä tarjous

jotakin muuta mielessä?

Räätälöidään yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopiva kokonaisuus.

Tasapainon säilyttäminen on aktiivista työtä ja arjen tekoja

Ylikierroksilla käyvä ihminen ei hevillä palaudu, jos aikaa palautumiselle on vain viikonloppuisin ja kesälomalla, jos silloinkaan. Kiirejaksot, ilot ja surut, muutokset ja yllättävät tilanteet ovat kuitenkin osa normaalia arkea ja elämää. Niitä ei tarvitse pelätä eikä väistellä. Oleellista on se tapa, jolla suhtaudumme näihin muuttujiin ja mitä keinoja meillä on käytössä, jotta osaamme hakeutua takaisin tasapainoon.


Luomme kiireen tunnun ja kaaoksen usein itse mielemme sisällä

Samalla moni asia yhteiskunnassamme ruokkii ja lisää kiireen ja kaaoksen tuntua entisestään. Sosiaalinen media, tietotyö ja jatkuvasti päivittyvä uutisvirta uhkakuvineen pitävät meitä alati valppaina ja kiinnittyneinä medialaitteisiimme. Väitän tietäväni tästä jotakin, sillä olen toiminut vaativissa tehtävissä sosiaalisen median ja markkinoinnin parissa yli vuosikymmenen ajan. Löysin mindfulnessin ja meditaation hyödyt arjen hektisyyden vastapainoksi vuonna 2014. Oman harjoitukseni syventyessä heräsi kiinnostus ja kipinä myös ohjaamista kohtaan. Olen sertifioitu mindfulnessohjaaja CFM® sekä rentoutus- ja yinjoogaohjaaja.

Löydät minut myös Instagramista