Eräs ystäväni kysyi minulta taannoin, että miten ihmeessä minulla voi pienen lapsen äitinä olla aikaa kaikkeen siihen mitä minulla on meneillään. Tosi vaikea kysymys, mutta jäin lopulta pohtimaan vastausta aika pitkäksi aikaa. Nämä vastaukset löysin itsestäni.

Reseptini luovuuteen ja flowhun


🧘🏻‍♀️ HIDASTA, jotta kuulet oman äänesi ja erotat mitä sydämesi tahtoo.


🤸🏻‍♀️ TUO LEIKKISYYTTÄ TYÖHÖN. Kaiken ei tarvitse olla niin h****tin vakavaa ja jäykkää. Ja ei, leikkisyys EI tarkoita sitä, että hommat tehtäisiin jotenkin huolimattomasti tai hutaisemalla. 


🚫 USKALLA SANOA EI ja vedä rohkeasti omat rajasi. Äläkä anna muiden ylittää niitä. Moni tulee rajojasi haastamaan ja rajojen veto onkin aktiivista, jatkuvaa työtä. 


🆘 PYYDÄ JA HAE APUA. Kaikkea ei pysty eikä kannata tehdä yksin. Apua pyytämällä saat apua. Haastan sinua: lopeta pärjääminen ja aloita eläminen. 


💪🏻 OLE VALMIS NÄKEMÄÄN VAIVAA. Jotkut asiat vaativat paljon työtä, toiset vain oikean ajoituksen. Pääasia, että haaveilemisen lisäksi olet myös valmis käärimään hihat.


👻 JOSKUS PELOTTAA JA SE ON OK. Palaa silloin kohtaan 1. Mikä on pahinta mitä voi tapahtua? Entä mikä on parasta mitä voi tapahtua? Kuuntele sydämesi ääntä.


Mitä juttuja sun luovuuden reseptistä löytyy? Tilaamalla uutiskirjeeni – Luovuuden kirjeen – saat lahjaksi 5 vinkkiä luovuuden lisäämiseksi arjessa ja työssä. Kirjeissä pureuudutaan luovuuteen monipuolisesti eri näkökulmien avulla. Mitä tutkimus sanoo aiheesta? Entä keho ja mieli? Tilaa ja ota selvää!